Onze missie

Exoile is een exclusieve studio gespecialiseerd in permanente make-up, brows, lashes, visagie en geurbelevingen. Expertise en het gebruik van hoogwaardige technieken gaan bij Exoile hand in hand. Ons streven is jouw natuurlijke schoonheid te vertalen naar een stralend resultaat. Wij zijn er voor de zelfbewuste man en vrouw die streeft naar een natuurlijke uitstraling en investeert in kwaliteit en zichzelf.

Eigenaresse Luca Hendrix

Al van kleins af aan heeft eigenaresse Luca Hendrix de droom om een eigen onderneming te starten. Na zich enkele jaren te hebben gespecialiseerd in parfumerie, make-up en de huid, was de drive om exclusiviteit op te zoeken in het vak sterk. Anno 2022 heeft zij mede door haar affiniteit met beauty, behoefte aan exclusiviteit en gedreven karakter haar eigen studio geopend.

Luca streeft naar het versterken van de natuurlijke schoonheid. Tijdens de hoogwaardige PMU opleiding bij Skinquip heeft zij zich ontwikkeld tot expert op het gebied van PMU. Na het afronden van de reguliere opleiding heeft Luca zich verder ontwikkeld in PMU en visagie tijdens diverse masterclasses bij o.a. Ariel Tejada en Dik Peeters.

Behandelingen

Nooit meer je wenkbrauwen bijtekenen? Met de Powder Brow techniek wordt er een zacht poederig effect gecreรซerd tussen de bestaande wenkbrauwhaartjes. Deze techniek wordt gebruikt om wenkbrauwen voller te maken waarbij we uitgaan van de natuurlijke vorm van de wenkbrauw.

Droom jij van vollere lippen? Tijdens de PMU Full Lips behandeling wordt er pigment in de lippen aangebracht en creรซren we een natuurlijke, vollere vorm. We kunnen zowel de symmetrie van de lippen met een natuurlijke kleur herstellen, alsook de lippen lichter of donkerder maken.

Iedere dag wakker worden met een perfecte eyeliner? Tijdens de PMU Eyeliner behandeling wordt er een duidelijke, strakke en volle lijn net boven de wimperhaartjes gecreรซerd.

Onze Hybrid Brows- en Brow Lamination behandelingen zorgen voor perfecte wenkbrauwen. Bij Hybrid Brows worden de wenkbrauwen zorgvuldig gevormd en gekleurd met hybrid verf. Bij Brow Lamination + Hybrid Dye krijgen je wenkbrauwen een complete make-over: ze worden gelift, gevormd, geverfd en versterkt met Brow Botox.

Droom jij van perfect gekrulde wimpers zonder er iets voor te hoeven doen? Onze Lash Lift Botox behandeling lift, krult en voedt je wimpers tot wel acht weken lang. Ideaal voor een prachtige natuurlijke uitstraling, maar je kunt ook voor het WOW-effect gaan met een extra laagje mascara.

Ben jij op zoek naar een professional op het gebied van visagie? Bij Exoile kun je terecht voor de mooiste make-up looks, volledig afgestemd op de gelegenheid en jouw verwachtingen.

Prikkel je zintuigen en ervaar onze exclusieve geur beleving. Samen ontdekken wij aan de hand van onze high-end parfummerken welke geur het beste bij jou past.

Maak kennis met onze exclusieve studio en plan een afspraak in met onze experts