Brows

Onze Hybrid Brows- en Brow Lamination behandelingen zorgen voor perfecte wenkbrauwen. Bij Hybrid Brows worden de wenkbrauwen zorgvuldig gevormd en gekleurd met hybrid verf. Bij Brow Lamination + Hybrid Dye krijgen je wenkbrauwen een complete make-over: ze worden gelift, gevormd, geverfd en versterkt met Brow Botox.

Hybrid Brows

Hybrid Brows is favoriet bij klanten die graag natuurlijke, volle wenkbrauwen willen zonder er te veel tijd aan te besteden. Tijdens de Hybrid Brows behandeling worden je wenkbrauwen zorgvuldig gevormd en gekleurd met hybrid dye.

Hybrid dye is een wenkbrauwverf die niet alleen de haartjes maar ook de huid kleurt. Deze verf vult lege plekjes op en creëert volle en strakke wenkbrauwen. Het kan een dramatische of juist natuurlijke uitstraling geven, afhankelijk van jouw wensen.

Deze verf blijft 7 tot 10 dagen zichtbaar op de huid en maar liefst 6 tot 7 weken op de haartjes. Het resultaat? Verbluffend mooie wenkbrauwen met een zacht poedereffect dat gegarandeerd zorgt voor WOW brows.

Brow Lamination + Hybrid Dye

Brow Lamination is een trendy wenkbrauwbehandeling die jouw wenkbrauwharen tot wel 8 weken lang omhooghoudt. Tijdens de Brow Lamination behandeling worden je wenkbrauwen niet alleen geshaped, maar ook gelift en geverfd. Het resultaat? Volle wenkbrauwen die 6 tot 8 weken lang prachtig gelift blijven. De verf blijft bovendien 7 tot 10 dagen zichtbaar op de huid.

Tijdens de behandeling maken we gebruik van de nieuwste technieken en hoogwaardige producten om vollere wenkbrauwen te creëren. Onze hybrid dye is een wenkbrauwverf die zorgt voor intense en langdurige effecten. En dat is nog niet alles; de behandeling wordt afgesloten met Brow Botox – een unieke formule die voedt, herstelt, hydrateert, glans geeft en de haargroei stimuleert. Het is de ultieme verzorging voor volle en natuurlijke wenkbrauwen.

Onderhoudsafspraak

Boek deze behandeling na 3 tot 4 weken na jouw Brow Lamination afspraak om de shape, kleur en verzorging bij te houden.

Voor- en nazorg

Als je medicijnen of huidverzorgingsproducten gebruikt die je huid extra gevoelig of dun maken, is het van belang dit voor je behandeling aan te geven. Op dit moment is je huid namelijk vatbaarder voor irritaties en beschadigingen tijdens een brow lamination of het waxen. Enkele voorbeelden van dergelijke producten zijn Retin A, Retinol, Renova, Differin, Isotretion en Roaccutane.

We raden aan om peelings, intensief exfoliëren en het gebruik van deze ingrediënten minstens één week voor je afspraak te vermijden, zodat je huid de kans krijgt om te herstellen. Bij de brow lamination zullen we extra voorzorgsmaatregelen treffen om je huid te beschermen, en in plaats van waxen kunnen we alleen epileren.

Hybrid Brows

Brow Lamination

Let op: neem contact op met de huisarts bij extreme roodheid, zwellingen, bloedingen, wondvocht, kleurverandering of chronische pijn.

Tarieven

Shaping

€ 32

30 min.

Hybrid brows

€ 45

45 min.

Brow lamination + hybrid dye

€ 65

60 min.

Onderhoud afspraak brow lamination

€ 45

45 min.

Before & after

Met onze uitgebreide kennis en ervaring in de beauty branche kun je bij ons rekenen op een kwalitatieve en professionele behandeling. Benieuwd naar de resultaten? Bekijk hier een selectie van ons werk.

Maak kennis met onze exclusieve studio en plan een afspraak in met onze experts

Ervaringen